onsdag 14 november 2012

Bla, bla, bla...

Så kan det gå när fantasin brister o man inte kan komma på nån rubrik;-)

Jag har fortfarande inte kommit mig för att göra alla måsten, men lite harjag betat av iaf! Tro det eller ej, men jag fick en mini energikick i måndags o tränade samt påbörjade uppgiften till muntliga nationella provet i svenska. Det är ju en början iaf... O tvättat har jag också gjort, nu är tvättkorgen äntligen tom, en stund iaf;-)

Igår fick vi tillbaka proven från förra veckan, fick full pott igen:-D Kände mig väldigt stolt där en stund faktiskt! Det är lite kämpigt just nu, men jag ger inte upp.
Jag har bestämt mig för att lägga krutet på svenskan och naturkunskapen nu fram till jul och bara räkna matte ett par timmar i veckan. Mest för att få lite tid att andas, men också för att matte är det jag har svårast för, jag behöver tid för att bara koncentrera mig på den och det kan jag göra efter jul. För efter jul är jag ju klar med de andra ämnena:-)

Jag inser att jag måste försöka släppa alla krav jag har på mig själv, att jag måste försöka acceptera att jag inte kan kontrollera allt. Så just nu är det ok att skjuta på saker lite, så länge det blir ordentligt gjort och i tid.
Jag tror jag måste göra så för min egen hälsar skull. Jag kan inte sova pga att jag har så mycket i huvudet, o det beror på att jag sätter för hög press på både mig själv och andra.
Alltså gör jag ett försök att ta dagen som den kommer!

Ikväll på jag jobba lite på svenskan och träna, matten spar jag vill imorrn. Tänkte höra med Elsa om jag får komma över till henne och räkna, så kan jag få hjälp när jag kör fast. Är ju lite knepigt att ringa mamma varenda gång, inte alltid så lätt att förklara per telefon.

Annars då?! Tja... Vi har fått en ny medlem i gänget på jobbet! Han kör sin första veckan nu och på chefens initiativ så går vi ut på lunch med honom i små grupper så att han får lära känna oss lite. Min grupp gick ut på lunch idag, på Chang (yum!!), mycket trevligt:-) Han verkar superkul o känns som att han verkligen kommer att passa in, så vi får hålla tummarna att han trivs.

Dessutom pågår nu planeringen inför årets jul-firmafest, hur kul som helst!
Så ja, jag håller mig sysselsatt! O trött blir jag;-)

Nu ska jag suga i mig en kopp java, sen hugger vi in så antingen träning eller muntlig redovisning... Ha en skön kväll alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar