söndag 20 oktober 2013

Amazing

Japp, jag har haft en underbar helg!

I fredags kom mamma till jobbet o vi gick tillsammans hem, visade nya lyan o satt o surrade lite i soffan, givetvis tillsammans med D. Sen gick vi ut o käkade middag o sen åter till soffan där de tog varsin öl.

Lördag började med mysfrulle i matrummet o sen gick vi en promenix till Dollar i det vackra men kalla vädret. Sen bestämde vi oss för att fara upp till Hellingsåfallet, men tyvärr tog vi oss inte hela vägen då det va snöigt o snorhalt (jag hade fortfarande sommardäck). Men det vart ju iaf en roadtrip :-)

Väl hemma lagade vi trerätters, toast Skagen med hemgjord skagenröra till förrätt, röding med kokt potatis till varmrätt o god vaniljglass om varm hjortronsylt till efterrätt. Mycket nice :-) Tokmysigt att sitta i matrummet o äta, med tända ljus o allt!

Vi fick två jättefina nya dukar (löpare) av mamma i inflyttningspresent, den ena passar perfekt i vardagsrummet o den andra i matrummet :-) Dessutom envisas hon med att betala allt när hon är här, snälla, söta lilla mamma <3

Idag hann vi käka frulle o lunch tillsammans o sen va det dags att skjutsa mor till flyget. Känns lite tomt, men vi ses ju igen om bara strax över en månad!
I vilket fall som helst har det verkligen varit en toppenhelg o även om den tog slut lite för fort så tror jag att vi alla tre är lika nöjda :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar