söndag 10 januari 2010

Söndag...

Imorrn börjar allvaret, for real:p Har en stark känsla av att jag kommer att ha fullt upp på jobbet den kommande veckan, men då går tiden fort och det är bara skönt! Jag har hellre häcken full än tvärlugnt...

Igår vart en lugn dag, vi tog en promenad i solskenet och sen hyrde vi film på kvällen. Det vart "G.I Joe -Rise of the Cobra", helt ok men inte alls så bra som vi trodde. Lyxade till det med pizza till middag också, ibland är det skönt att slippa laga mat. O glass till efterrätt :)
Mådde inte så bra igår, gör ju inte det den här tiden i månaden... Blir lätt ledsen och har väldigt ont men det är jag långt ifån ensam om! Mår väl inte tipptopp idag heller men det är bättre än igår i alla fall. Men när man är lite nere är det skönt att bara mysa i soffan med älskling!

Idag vet jag inte riktigt vad det blir, ska laga älgstek men det känns lite väl tidigt att börja med den nu. Kanske ska ta den där jäkla disken och sen gå ut en sväng. Man må ju passa på att vara ute på dagarna nu när det är solsken och någorlunda vettig temperatur (ca -7).

Vi funderar på att åka på en "weekend" till Prag i sommar, har hört mycket positivt om den staden. Men det finns ju många andra fina städer också, nån som har ett tips?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar