tisdag 6 januari 2015

Vardag

2 veckors ledighet lider mot sitt slut, imorrn börjar allvaret igen!
Jag hade tänkt hinna så mycket på de här två veckorna, men olika saker har kommit emellan så knappt något av det blivit av. Men, men! Vilat och njutit av ledigheten har jag iaf hunnit!

Jag hoppades att min sömn skulle bli bättre när jag fick slappna av o släppa vardagen ett tag men så blev det tyvärr inte... Jag har fortfarande lika svårt att somna o sover oroligt, enda skillnaden är att jag har kunnat sova längre o därför är lite mer utvilad. Jag fortsätter kämpa ett tag till men om det inte blir bättre måste jag nog söka hjälp... Oh, well, det löser sig nog!

Jag saknar Nisse, som fan! På dagarna går det oftast bra men på kvällarna är det svårt. Jag inbillar mig att jag ser o hör honom hela tiden, när jag ska somna känns det som att han sitter på sängbordet o tittar på mig. Ofta vaknar jag till med ett ryck just när jag håller på att somna för att det känns som att han kommer o lägger sig hos mig, bara för att bli påmind om att han inte finns längre.  Liten kommer ofta o lägger sig hos mig när det händer, som att han känner på sig att jag är ledsen o behöver hans tröst.

Men det kommer att ge sig med riden!
Jag kommer aldrig att glömma honom, han har betytt alldeles för mycket för mig för det, men sorgen kommer att lätta o jag kommer att vänja mig vid att han aldrig kommer tillbaka.
Jag älskar Liten o Nessie också, av hela mitt hjärta, men ingen kommer någonsin att kunna ersätta Nisse, han va unik o speciell på ett sätt som inte kommer att gå att återskapa.

Jaja, nog om det!
Idag hade jag planerat att vara betydligt mer produktiv än jag varit. Jag har diskat, lagat middag o kört en maskin tvätt. Kört korta stretchpass, duschat o försökt att inte bara sitta still, men större delen av dagen har jag spenderat i soffan med näsan i en bok ;)
Trots att jag hade tänkt göra mer nytta här hemma så känns det ok att jag inte gjort nåt vettigt, som att jag behövde en riktig slödag för mig själv innan jag återgår till vardag o jobb. Jag tar igen det på kvällarna o i helgen!

O nu ska jag göra mig en kopp te o hugga in på en ny bok!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar