lördag 21 juni 2014

Pirrigt

Jaha, då va man hemma efter grymt härligt midsommarfirande i bästa tänkbara sällskap i en stuga vid sjön. Underbart sällskap, kasst väder, en massa skratt, god mat o dryck o lite fiske (jag fick minsann upp massor med firrar, men bara en abort som va nåt att ha). Helt enkelt precis vad jag behövde! Komma bort, ha roligt o tänka på nåt annat.

Nu, väl hemma igen, smyger sig verkligheten på o nervositeten knyter sig i magen så att jag mår illa. Imorrn eftermiddag/kväll åker jag in till stan o checkar in på patienthotellet. På måndag morgon kl 9:30 ska jag infinna mig på kirurgslussen för att prepareras för operationen. Ja, jag är vettskrämd just nu!

Kanske är löjligt, det är ju rutiningreppens rutiningrepp, men för mig är det nytt...
Jag har aldrig gjort det här förut!
Att jag dessutom är nålrädd o tycker att sjukhus är läskiga gör inte saken det minsta bättre. Jag är så glad att mamma kommer att vara där när jag vaknar!

Men jag har börjat förbereda mig lite iaf!
Allt nagellack är borta, smyckena avtagna o placerade på säker plats, tungstaven utbytt mot en i plast. Nu återstår att packa det jag behöver ha med mig, plocka ur piercingen i läppen o klippa tånaglarna igen.
Sen tror jag väl att jag är så redo jag kan bli!

Nu ska jag läsa lite i hopp om att koppla bort o tänka på nåt annat.

Hoppas att ni haft en bra midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar