torsdag 26 juni 2014

A little bit off

Idag känner jag mig lite off.
Jag har mer ont, känner mig deppig o ledsen. Gissar att de senaste dagarna kommit ikapp mig, nervositeten, stressen, oron inför operationen o maktlösheten under hela skukhusvistelsen. Jag gillar ju som sagt inte sjukhus o även om de tar hyfsat väl hand om en där så kände jag mig otrygg, ensam o utsatt när inte mamma va där.

Så ja, idag är jag väldigt nere o att jag har mer ont gör inte saken bättre!
Tydligen är det vanligt att man får mer ont efter några dagar o att man kan ha ont i nån vecka eller så. Skönt att ha lite folk som gått igenom samma sak att rådfråga!
Jag äter just nu bara Alvedon o Naproxen (två Alvedon o en Naproxen ca var 6:e timme) men jag har fått morfin att ta till kvällen så att jag ska få sova. Hittills har det inte behövts men om jag får mer ont kanske jag må ta en halv sån ikväll... Jag vill helst inte behöva dem, men gör jag det så gör jag det!

Just nu försöker jag tänka på roligare saker, som tex att jag ska klippa mig imorrn!
Det behövs o just nu känns det som ett välkommet avbrott. O på måndag får jag gå till jobbet i alldeles sprillans nya lokaler o vara med o klippa band o skåla i skumpa.
O snart är det dags för bröllop också :D

Fast idag kanske jag kan få tillåta mig själv att vara lite deppig! Man behöver ju ha sådana dagar också o det är väl ändå ganska naturligt att man får ett bakslag ibland. Imorrn kommer en ny dag o den kommer säkert att vara kanon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar