fredag 29 januari 2010

Fy på mig ;)

Jag är en dåååålig bloggare *slår mig själv på fingarna* ;)
Det är ju en hel vecka sen sist! Ush o fy! O inte kommer jag att skriva nå mycket nu heller, sitter nämligen o väntar på ost & skinkpajen som blir klar vilken minut som helst.

Men en snabb resumé av veckan hinner jag allt med!
Helgen va lugn och bra. Lördagen spenderades med den fina lilla familjen bestående av A, T & N. Först en promenad in på byn för mumsig semla på Saga, sen hem en stund för att mötas upp på Sibylla med Larsson för middag. Sen hyrde vi alla filmen "The boat that rocked" (bra film, btw!!) och for hem till A, T & N o kika på den samt käka "skräp". En, enligt mina mått mätt, riktigt bra dag :)Även om man mådde smått illa efter en hel pizza toppad med godis...

Söndag för vi till Tullis en sväng, alltid lika trevligt. Resten av dagen va vi bara hemma, gjorde lasagne till middag, mums:)

Veckan har bara svischat förbi i raketfart, mest bara varit hemma. Va till Julia en sväng i tisdags kväll o "syttade" lite 4-mån Felix:) O småbus med Alex förstås!
Kikade på hennes nya häst, ett fint sto, men just nu är jag inte i en plats i mitt liv där jag saknar hästarna. Jag har nog för mycket annat i huvudet tror jag...

Igår fyllde A år så då va vi dit en sväng, väldi trevligt:)
Nu i helgen ska vi till svärmor o käka vårrullar, mmmmmmmmmm:) O så stan på söndag;)

Nu är pajen klar! Får se om jag hinner skriva nå mer i helgen, men i vilket fall som helst....
TREVLIG HELG!!!

1 kommentar: