söndag 21 augusti 2011

Ved, balsam & kräftskiva....??

För att lite kort summera min vecka;)

Först och främst vill jag passa på att buzza om Dove Express Intensivbalsam, som är den senaste produkten jag fått testa genom Buzzador. Jag fick även prover som jag delat ut till vänner och kollegor. Jag är superimponerad av denna intensivkur i form av vanligt balsam. Mitt hår ser nyklippt ut trots att jag inte klippt mig sen skärtorsdagen:) O inte känns det sådär tungt som det kan göra av andra reparerande balsam heller! Mitt råd; TESTA DET! Du kommer inte att bli besviken:)

I onsdags kom våra 8 kubik med björkved, så vi spenderade onsdag & torsdag kväll med att släpa in allt i vedboden och trava upp det. Det känns i ryggen kan jag liva;) Men skönt att ha det klart, nu kan man med gott samvete elda upp lite värme här i vinter:)

Igår va vi på kräftskiva hos svärmor, hur trevligt som helst med massa god mat och smaskigt dricka. Blev inge bakis tack o lov, men lite seg är jag allt! Men det är det värt, hade jättekul. Tror inta jag hade kunnat gifta in mig i en bättre släkt, de är helt underbara allihop. Jag är glad för Pelles skull att han har så många underbara människor i sitt liv, och jag är glad att jag får vara en del av det. Familj är viktigt:)

Nä, nu ska jag skriva lite på min fanfic, sen ska jag nog blogga nåt recept i den andra bloggen.
See ya when I see ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar