fredag 27 januari 2017

Så va man igång!

Introduktionen måndag och tisdag fick kanonbra och ledde till mer jobb igår. Superkul!
Jag började 6:45 igår, okristligt tidig ;) jag som inte har klivit upp före 7 på flera år (med undantag för enstaka speciella tillfällen) skulle ta mig upp och börja jobba före 7. Det gick förvånansvärt bra dock, jag tog mig upp utan problem.

Idag skulle jag ha gått intro på en annan förskola men givetvis lyckades jag bli tussig... Jag har varit förkyld hela veckan men sen igårkväll har jag även mått illa och haft en sjuhelvetes huvudvärk. Typiskt!
Men, men, jag får nog gå intro till veckan istället då! Antingen där eller på något annat ställe, jobba lär jag ju få iaf!

Det är så himla roligt att vara tillbaka på förskolan! Jag trivs verkligen med att jobba med barn :) Har inte insett det tidigare, men jag har saknat det.
Det är en speciell sorts frihet att jobba på förskola, i synnerhet som vikarie, man får vara ute, arbetstiderna är varierade och man får leka hela dagarna ;)
Det känns inte riktigt som ett jobb just nu, men det är ju bara positivt.
Men framför allt så är ingen dag den andra lik!

Jag har haft kontakt med min mattelärare också och måste lämna in en ny ansökan om jag ska läsa in matten den här terminen. Så det må jag fixa till veckan så att jag snabbt som attan kan göra klart den där skiten. Jag vill verkligen läsa till förskollärare och det enda som  står mellan mig och utbildning nu är den där förbannade matten, så det är bara att bita i det sura äpplet och få ett gjort.

Nu ska jag krypa ner under en filt 9ch vila lite!
Trevlig helg :)

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera