lördag 20 juni 2009

Trevlig midsommar!

Eller ja, "god fortsättning" av midsommarhelgen:)

Vart en lyckad dag igår! Vi började mad att bara slappa hemma under förmiddagen, käkade frukost och sen gjorde vi oss i ordning.
Vi gick en runda ner till hembygdsgården och kikade på midsommarfirandet där, fick även sällskap av Anders en stund. Sen gick vi hem o fixade käk.
Ägghalvor med fyllning av äggula, majonäs, schalottenlök och turkisk yoghurt till förrätt. Sen grillade vi vitlöksmarinerad skinkschnitsel och till det friterade vi strips och gjorde en god rödvinssås, mums som bara den! Sist men inte minst blev det en fantasktiskt god jordgubbstårta på marängbotten. Skålade gjorde vi med en drink på smultroncider & vodka toppad med jordgubbar.
Ett par timmar efter en mycket mättande måltid gick vi till Anders och drack ett par öl och snackade lite strunt, jättetrevligt. Vi kom hem runt 23:30, helt slut efter vår första och minst sagt lyckade midsommar tillsammans:)

Idag är jag trött som bara den, fast det blev så lugnt igår. Vi va in på byn o handlade till middagen idag och imorrn. Sen gick vi hem o la oss framför tv:n o slötittade på "Pluto Nash".
Nu är älskling hos Anders o tvättar bilen, sen ska vi fritera kyckling till middag med ris o sötsur sås. En lugn o skön helg, precis som jag önskade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar