fredag 26 maj 2017

Kämparglöd

Jo, det är sant, jag har hittat tillbaka hit en sväng ;)
Jag har tänkt skriva sååå många gånger de senaste gångerna men när det väl varit tillfälle har det stått totalt still i skallen...
Men, nu ska jag kanske lyckas knåpa ihop några rader!

Jag jobbar på, just nu har jag ett lite längre vik på en förskola alldeles i närheten av vårt lilla hus och jag trivs riktigt bra! Jag blir bara mer och mer säker på att förskollärare är det enda alternativet för mig, det är det jag ska bli och det jag vill jobba med :)
Så jag kämpar på med matten och sakta går det in i huvudet trots att jag är konstant trött.
På torsdag, 1/6, skriver jag om det senaste provet och ska även skriva det 3:e och sista och jag har gett mig tusan på att jag ska fixa det!

Sista kompletteringsdatum till högskoleansökan är 21/6 så OM det skulle gå åt skogen med ett av torsdagen prov så har jag npgon vecka på mig att göra om det. Men det bästa vore såklart att klara båda två och få lägga allt det där bakom mig...
Jag hade tänkt sälja boken när jag är klar, men nu lutar det åt att jag bränner upp den när jag är klar, bara för att få se den brinna 😂 haha :)

Annars är det full fart, man blir sjukt mycket tröttare av att jobba på förskola än att sitta på kontor, man blir ju liksom inte bara mentalt trött utan även slut i kroppen så all extra energi går åt till matten och att försöka hålla lite ordning hör hemma.
Men vi har ju hunnit med resan till Berlin med släkt och familj vilket verkligen va jätteroligt även om tiden där gick på tok för fort!

Vi har även fått en ny familjemedlem i vår, strax innan påsk flyttade pensionären Nissekatt (ca 14 år gammal) i  hos oss. Chili är fortfarande lite skraj för honom men för övrigt fungerar det hur bra som helst! Alla tre djuren får nu vara ute, vilket också funkat kanonbra, så himla skönt.
Mina älskade små fluffbollar <3

Ja, det va en nerkortad version av min vår!
Nu ska tant få och lägga sig med en eller flera fluffisar och lösa några rader skönlitteratur innan det är dags för sömn.
Ha det gott kära vänner och kom ihåg; om man vill något tillräckligt mycket så kan man överkomma alla hinder som kommer i ens väg :)

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera