måndag 30 mars 2015

Fail

Ibland har man sämre dagar. Idag har jag en.
Jag har i flera dagar varit grymt peppad inför träningspasset på Pigg & Frisk med tjejerna från jobbet idag, samtidigt som jag varit lite nervös har jag verkligen sett fram emot det.
Så hur gick det då? År helvete... :(

Jag testade Core Puls, o det gick inte alls med mina axlar. Resten av kroppen pallade utan problem men axlarna skreks igenom 45 minuter. De flesta övningarna utgår ifrån att man står i utgångsposistion som för armhävningar o mina axlar klarar inte det.
Det hela resulterade iaf i att jag känner mig fullständigt misslyckad och riktigt ledsen. Jag vill ju så gärna klara av att träna ordentligt!

Varför kan jag inte bara få fungera?
Känslan när man sett fram emot något och verkligen varit peppad bara för att sen känna sig totalt inkompetent är absolut inte kul...
Men men, ska testa ett annat pass på onsdag, förhoppningsvis funkar det bättre.

söndag 29 mars 2015

Bra helg

Jag tog mig ut på min planerade promenix igår, jag va ute i ca 45 minuter. Handlade åt både katterna och mig själv. Sen städade jag en massa här hemma och körde att långt yogainspiretat stretchpass innan jag duschade o fixade iordning inför filmkväll med E, M o U. En mycket trevlig dag med ett kanonbra avslut!

Idag har jag bara varit hemma och skrotat. Körde ett 45 minuters träningspass och tvättade lite, sen har jag mest tagit det lugnt, tassat runt o småplockat, vattnat blommor o sånt.
Har fixat matlåda, frulle och lunch tills imorrn, packat träningskläderna och gjort mig så redo jag kan för Pigget med tjejerna från jobbet direkt när.vi slutar imorrn. O så har jag ju kollat serier o gosat med katterna en massa också såklart.

Känns lite tomt hemma utan D. Känns konstigt att han inte kommer hem förrän på torsdag... Men jag hinner nog inte fundera så mycket mer på det under veckan, med jobb, träning och vanliga hushållsbestyr så går nog tiden rätt fort ;)

Nu sitter jag åter bänkad i soffan framför Arrow med en massa tända ljus o en stor kopp grönt te. Här blir jag nog sittandes tills det är läggdags :)

Ja, o ni har väl kommit ihåg att vrida fram klockan å?

Det va allt från mig idag, totalt onödigt vetande i vanlig ordning ;)
Over and out!

lördag 28 mars 2015

Gräsänka; Episode 2

Jepp, that's right, D har lämnat mig ensam igen ;) Den här gången är han i Norge (eller på väg dit just nu då) för att fiska med sin pappa och två av hans farbröder. Jag hoppas han får mig sig en och annan fin torsk o kanske en smarrig lax hem :)

Så vad ska jag roa mig med då? Ja, det vanliga såklart; jobba, träna, tvätta, städa o kanske träffa nån fin vän.
På måndag ska jag för första gången haka på några av mina kollegor till Pigg & Frisk för att testa ett pass Core Puls, o på onsdag blir det ett pass Funktionell Träning, om jag gillar det så skaffar jag årskort och fortsätter med minst 2 pass i veckan.

I torsdags tränade jag i gymmet på jobbet med en av kollegorna (Smulor) som "instruktör". Det gick riktigt bra o va grymt kul, jag har träningsvärk i hela kroppen nu ;)
Som det ser ut nu kommer jag fortsätta gymma på friskis o det i kombination med pass på Pigget bör räcka gott och väl. Då kan jag ägna helgerna åt utomhusaktiviteter så har jag fyllt hela skalan. Känner mig grymt peppad!

Nu börjar det äntligen kännas och synas att träning och bättre kost gör skillnad. Kläderna sitter bättre, jag har bättre hållning och orkar mer. Känns jäkligt bra när allt slit ger resultat.

Idag va jag uppe med tuppen, om tuppen vaknar 8 alltså. Klev upp 8:30 i käkade frulle. Nu avnjuter jag kaffekopp 2 framför Grey's Anatomy och laddar för en promenad. Jag måste köpa käk till djuren så jag knatar bort till Granngården en sväng. Sen må jag ju såklart se till att jag själv har nån föda också ;) (fast det gör jag på Ica)

Annars har jag inga planer alls, känns skönt! Behöver städa lite, o det har jag ju gott om tid för idag. O nästa vecka är bara 4 dagarsvecka, lovely!
Hoppas vi får finväder i påsk så man kan vara ute mycket :)

Vad sysslar ni med en lördag som denna då? 

lördag 21 mars 2015

En sån där skön morgon

Jag älskar lördagmorgnar! Man får sova ut, man kan skrota omkring i pyjamas hela förmiddagen, man kan käka gofrulle (idag blev det bananpannkisar med hallon & vispad grädde), avnjuta ett par koppar kaffe i soffan med en kelig katt eller två. What's not to love?

Idag skiner dessutom solen ute och jag har absolut inga planer what so ever.
Det enda som står på agendan är att skrota dagens träningspass till förmån för en lång promenad i vårsolen.
Sounds great doesn't it?
Ja, o färga håret ska jag göra å ;)

Veckan gick fort, fast det inte kändes så just då. Har haft lagom mycket att göra.
Kvällarna har susat förbi i 190 dom å, med träning, besök hos D's syster M o en Sifo-intervju. Funkar bra med träningen nu, grymt sa grisen :)

O snart är det påsk! Känns skönt med ett par dagar extra ledig efter de senaste veckorna på jobbet kan man säga. Grymt skönt till o med. Hoppas det vackra vädret håller i sig så att vi kan vara ute mycket!

Well, that's all from me today. Händer inte så mycket kul att skriva om som ni ser ;)
Ha en grym helg o passa på att njuta av solen :(

söndag 15 mars 2015

Soliga söndag!

Lika vackert väder idag som igår, amazing :)
Sitter i soffan o kollar på Arrow o smuttar på en kopp kaffe. Balkongdörren står öppen o katterna njuter av den friska luften, jag passar på att vädra lite här.
Ska släpa mig ut på en rejäl promenad sen men nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar så har jag lite annat småfix att ta hand om innan jag får gå ut o njuta av solen.

Ikväll kommer D hem, skönt att allt blir som vanligt igen ;)
Hoppas det här härliga vårvädret håller i sig ett tag nu, jag mår så himla mycket bättre av sol o värme...

Bästa helgen på länge, bortsett från när mamma va här såklart, lider mot sitt slut o en ny arbetsvecka väntar bakom hörnet. Men idag är jag fortfarande ledig o det tänker jag njuta av!

lördag 14 mars 2015

Grym lördag

Grymt fin dag; fika o en tur på byn i bästa sällis, vin på en varm o solig balkong, hyfsat spontan middag på La Mareé, lite mer mys med finaste E o ändå hemma 19:20.
Slappar i soffan med en kopp te o katterna nu. Snart läggdags, är så trött att jag ser dubbelt.

Älskar vår o sol :)

fredag 13 mars 2015

Gräsänka

D är borta sen i onsdags o även om jag föredrar att han finns på hemmaplan måste jag ändå medge att lire egentid är rätt skönt ibland ;)
Jag får så mycket gjort när han är borta!

En jobbvecka from hell är över o jag slappar i soffan med en kopp kaffe o lite nötter, slökollar på The Walking Dead o kelar med sällskapssjuka kattlingar ♡
Har hunnit handla lite, köra en maskin tvätt o vikt en massa torr tvätt.
Snart ska det tränas! Köpte mig ett motionsband av söta S förra helgen, en grymt bra investering som redan använts flitigt :) Bra uppvärmning att köra lite intervall på den rackarn!

Hade tänkt skriva tidigare i veckan, o hade tänkt ut en massa bra sakerna skriva, men gammal o sliten som jag är så minns jag ingenting ;)

Fredagstema Melodifestival på jobbet idag å, kul :) Bjussar på en bild o passar på att nämna att jag INTE rekommenderar att ha en varm peruk på jobbet ;)

Imorrn ska jag leka en massa med E,  vi ska fika, gå på byn, shoppa loss på bolaget o avnjuta nån smarrig dryck i solen. Nice huh?
Våren tycks vara här för att stanna, well, jag hoppas den stannar iaf för jag mår toppen av sol o värme :)

O det va dagens svammel från moi. Ha det gött!