onsdag 31 oktober 2012

Bloggtorka?

Ja, jag har inte orkat skriva på några dagar... Jag har såklart lyckats bli sjuk igen:-( Hatar mitt klena immunförsvar! Men, men, det hjälper inte att klaga... Va iaf magen som bråka igen, kan ha varit magsjuka, kräktes några ggr natten mellan måndag o tisdag, haft feber o när allmänt blä. Kan såklart inte äta vad som helst heller, men det börjar jag nästan vänja mig vid.

Helgen va iaf superkul även om den blev oerhört lång! Kom hem runt 3:30 på söndag morgon, efter att ha packat ihop o städat lite så Folkan. Sen upp o städa igen på söndagen, va så Folkan från 10:15 till 16:45. Helt död på söndagkvällen såklart;-)
Men det va värt det! Jag har träffat massa kul folk, lyssnat på flera bra band och lyckades sälja en del åt Hellroad under dagarnas gång. Burlesktjejerna från Stockholm va kanon, det kom mycket folk och det här varit trevlig stämning hela helgen.
Mer kan man väl inte önska sig?
Jag hjälper iaf gärna till igen!

O i helgen är det halloweenpartaj! Jäklar va skoj det ska bli:-) Hoppas min mage pallar bara, annars får det väl bli en nykter helg för mig. Ut ska jag i vilket fall som helst!
Men nu har jag problem;-) Köpte en svart, skitsnygg korsett som jag planerade att ha på mig, men nu har jag fått en annan som också är skitsnygg! Den här är ljusgul med svarta detaljen och ser ut som en klassisk korsett, hur snygg som helst! Den svarta är en något kortare  halterneck som ser med badass ut.
Den gula är ju lite längre, vilket gömmer de kärlekshandtag jag har kvar, det gör tyvärr inte den svarta... Ja, beslutsångest över korsetter... Inte illa;-)

Nu ska jag krypa tillbaka ner under min filt o kanske slå på en film...

fredag 26 oktober 2012

Hometown Glory

Nu är festivalen i full gång! Superkul:-)
Ikväll kör vi på till 02:00 här på Folkan  och imorgon slår vi upp portarna 12:00 och även då håller det på till 02:00
Hoppas att jag får se er här imorrn!

torsdag 25 oktober 2012

Snö & besiktning

Idag har det snöat igen! Men den här gången är det minusgrader ute så det är ok;-) Snö är bra, snö gör att det blir ljusare, och ljus är precis vad jag behöver! Snö brukar också föra med sig bättre väder och en torrare kyla som är lättare att klä sig mot än regnig, fuktig kyla. Jag är ok med snön nu, det får gärna komma mer o den får gärna stanna. Men inge mer slask tack!

Besiktade brumbrum idag, o det gick som väntat mindre bra. Ombesiktning inom 30 dagar. Bromsarna är knas så jag va fullt beredd på det, nu hoppas jag bara att jag får hjälp att fixa dem så att skrutten går igenom besiktningen nästa månad!
Jag gillar inte att besikta bilen... Jag vet inte varför, men jag tycker att det är jätteläskigt. Löjligt, eller hur?
Men det måste göras, så det är bara att bita ihop o fara dit;-) Några av mina kollegor fick sig ett skratt på min bekostnad iaf, o det bjuder jag så gärna på!

O imorrn smäller det! Hometown Glory-festivalen kickar igång kl 17 och håller sen på till 02. Det missar ni väl inte?! Det kommer bli grymt bra:-)
Men jag undrar i mitt stilla sinne hur jag som är så trött just nu, o dessutom knaprar mina morfinverkande smärtstillande, ska orka vara pigg o alert så länge.
Men det löser sig nog när man väl är på plats! Kul ska det bli iaf:-)

Nu ska jag göra mig iordning och se till att få mig lite skönhetssömn;-)

onsdag 24 oktober 2012

Onsdag

En rätt vanlig dag.... Eller ja, vanlig är väl kanske att ta i, men ändå!
Ont, knaprat snurrigibollen-piller vilket gör mig seg o lätt illamående, men alternativet är värre. Klent humör, grymt överkänslig just nu, men det har ändå gått rätt bra.

När jag kom hem hade vi fått nya filmer från Lovefilm, en av dem va komedin Paul, som vi bestämde oss för att se på en gång. Jäklar anamma vilken kul film! Har ni inte sett den så gör det bums! Vi skrattade näst intill oavbrutet båda två:-) Precis vad jag behövde idag!

O så har jag betalat korsetten jag har köpt på tradera till halloween, så den dyker upp här vilken dag som helst:-)
Dessutom har jag fått allt annat jag ska ha till halloween! Smink o resten av kläderna har jag redan själv.
Längtar som bara den, det ska bli så kul!

Nån som kan gissa vad jag ska va? ;-)


tisdag 23 oktober 2012

Terapi?

En simtur på badet med trevligt sällskap gjorde susen.
Känner mig lugnare om än inte direkt gladare.

Att simma är så skönt! Det har alltid haft en lugnande effekt på mig, men tyvärr är jag överkänslig mot klor så därför blir det inte att jag far iväg.
Nu ska jag iaf testa, minst en dag i veckan ska jag simma med E, o kanske får jag en gång i veckan själv också. Förhoppningsvis kan jag motverka den värsta effekten av kloret med att bada hemma med lite oliv eller babyolja i vattnet.

Nu ska jag krypa ner i sängen o fortsätta med Stolthet och Fördom, hoppas på att kunna skriva andra läsloggen imorrn!
Suss gott!

Explosionsartat?

Jag tror fan att jag exploderar snart! Jag är så jävla förbannad, ledsen, besviken och irriterad att jag tror jag skulle kunna strypa nån...
Varför i helvete tar man på sig att hjälpa nån om man sen bara tänker skita i det?! Varför kan man inte bara säga att man inte kan eller vill?! O sen inte ens bry sig ett jävla dugg om hur det ställer till det för personen som behöver hjälp? Jag blir så jävla frustrerad!!!!

O så livets allmänna skit på det... Det finns en person i min närhet som jag tycker om, jag är glad för hennes skull o unnar henne allt gott, men jag blir så jävla ledsen o besviken på mitt eget liv.

Dagens höjdpunkt är iaf att jag fick full pott på provet i naturkunskap vi hade för några veckor sen. Ett prov jag inte för trodde att jag hade klarat, vilket gör det hela lite extra kul!
Men just nu kan det inte väga upp allt annat, allt jobbigt o tråkigt o frustrerande...

Men det löser sig! Eller hur?

måndag 22 oktober 2012

Fullspäckad vecka!

Ny vecka, nya tag!
Visserligen är det inte en bra vecka, eftersom jag startar veckan med pms o därför lär få avsluta den på morfinverkande, men jag har fullt upp i alla fall! Mina planer tar inte hänsyn till min sjukdom;-)

Imorrn ska jag iväg o simma, mitt knä blir bara sämre o sämre nu så förhoppningsvis är simning ett bra träningsalternativ tills det börjar vända igen. Trevligt sällskap får jag också:-)
O på dagen är det naturkunskap, känns som att jag har hyffsad kläm på det jag ska kunna, men ska för säkerhets skull läsa igenom det ett par ggr till.

Onsdag blir nog lugnt, har en del att göra hemma då men jag ska inte bort iaf! Samma sak på torsdag. Jag måste dels städa lite, dels plugga. Ska skriva andra läsloggen o förhoppningsvis läsa ut boken så att jag kan skriva sista loggen på söndag.

Fredag o lördag är det Hometown Glory-festivalen:-D Den får ni inte missa!!! Jag själv kommer att jobba mig igenom helgen, men det ska lik förbannat bli grymt kul:-)
Tyvärr kan jag inte vara med o lära mig dansa burlesk eftersom mitt jävla knä bråkar, men jag får ju åtminstone se dem på kvällen!

Nu ska jag kolla på CIS och sen ska jag sova! Gonatt:-)

lördag 20 oktober 2012

Gaah!

Jag är på så jävla dåligt humör idag! Irriterad, less, uttråkad och allmänt sur... Varför? Jag har ingen aning... Flera veckors dålig sömn, brist på energi, allmänt less på allt, ja det finns många små anledningar o det planeras tydligen att göra sig hörda idag.

Jag stör mig på allt, att det inte blir så mycket gjort här hemma, att det alltid är jag som lagar mat (o idag vill jag verkligen inte laga mat), att ingen verkar kunna förstå (ingen betyder "min man") att det är jobbigt att både jobba och plugga, speciellt när man inte sover ordentligt.
Jag är less på att vi inte får huset sålt, less på att allting tycks stå still. Men mest av allt är jag less på att vara trött o orkeslös, på att inte ha energi för allt jag vill och allt jag behöver göra. Jag vill orka träna, jag vill orka hålla ordning hemma, jag vill orka plugga mer, jag vill orka hitta på saker. Kort sagt, jag vill orka mer än att bara jobba.

Ja, idag är jag sur! Jag är förbannad på livet i största allmänhet och min sömnlöshet i synnerhet. Jag känner bara för att skrika och slå sönder nåt, som jag så ofta gjorde när jag va yngre. Men jag är vuxen nu "typ) så jag sitter o puttrar i soffan istället...

fredag 19 oktober 2012

Beloved music

Jag älskar musik! Ja menar, vem gör inte det? Jag lyssnar på musik nästan hela dagarna, på jobbet nynnar jag med lite tyst men i bilen bältar jag ut i hög stämma. Jag ser nog  rätt dum ut när jag kör bil, för jag sjunger verkligen för full hals, hihi.
Just nu sitter jag vid datorn och håller på att skapa mig en ny skiva till bilen, en "kul att sjunga med i" skiva  =) Och jag längtar efter att få sitta i bilen och sjunga med till den! Men jag får nöja mig med att studsa runt i vardagsrummet med kurar i öronen och lyssna via spotify på mobilen ikväll;)

Jaja, jag har absolut ingenting intressant att skriva, annat än att jag inte är kompis med mitt tangentbord:p
*note to self; införskaffa ett större tangentbord!

Delar med mig av en grymt bra låt av Linkin Park:
http://www.youtube.com/watch?v=OjZc_Xr4U8A


torsdag 18 oktober 2012

Nästan helg

Igen! Bara en ensam liten dag kvar att jobba, sen två dagar med sovmorgon, studier och städning...  Yay;-)

O nästa helg är det Hometown Glory Festival:-D Den där ni absolut inte missa! Livemusik, massa spännande utställare, flera tatuerare, försäljning av en massa kul grejer och burleskdansare från Stockholm med mera. På Folkan, start nästa fredag (26/10), be there or be square;-)
Själv ska jag hjälpa till att ta hand om Hellroads butik och förmodligen en del annat, ni hittar mig i vimlet iklädd en Hometown Glory Festival -Crew tröja! Ja, o nå byxor o så med såklart...

Jag är taggad inför festivalen, o inför halloween som kommer helgen efter festivalen, men jag undrar i mitt stilla sinne hur jag ska orka... Kul blir det med största säkerhet o förhoppningsvis räcker det för att hålla mig upprätt ett tag till;-)

Men just nu ska jag vila, slappa framför Criminal Minds o sen blir det sängen o försöka läsa lite mer av Stolthet och Fördom.

Vad har ni för planer för helgen?

onsdag 17 oktober 2012

Vinter?!

Ja, vintern närmar sig med stora steg nu... Igår snöade det hela dagen,o typ halva dagen idag, trots plusgrader. Det jag kvar nån dm ett tag men nu har det regnat en massa så det mesta är borta.
Mörkt är det iaf! Men än så länge är det ljust när man åker till och från jobbet iaf. En stund till:-P

Jag gillar inte mörkret! Visst kan det vara väldigt mysigt, tända ljus o allt det där, men man blir så trött. Vi behöver dagsljus för att hålla oss friska, på vintern får man nästan inget dagsljus så vi som har sämre immunförsvar blir sjuka väldigt lätt... Men det är inte så mycket att göra åt! Jag får försöka gå ut på luncherna framöver o ta mig det lilla dagsljus jag kan få.

Det närmar sig jul, dags att börja inhandla klappar och planera resor:-D Jag åker till mamma redan 22/12 o stannar mest troligt ända till 3/1. Gissa om jag längtar;-)
O massa kul planerat över ju också! Förutom att umgås med världens bästa mamma ska jag umgås med världens bästa lillebror och M, vi tre ska dessutom åka på en kryssning till Tallin! O så ska jag umgås med min gamla vän P, det ska också bli jättekul, har inte umgåtts med henne på väldigt länge nu. O försöka hälsa på moster vill jag också. Så tiden kommer mest troligt att gå alldeles för fort;-)

Nu ska jag plugga lite, ska läsa Stolthet och Fördom och skriva läslogg. Rätt kul, tycker iaf jag:-)

måndag 15 oktober 2012

Sömn

Jag längtar efter en hel natts sömn, ser fram emot en kväll då jag kan somna. Längtar efter riktig djupsömn, där man inte blir väckt att minsta lilla ljud eller rörelse.
Jag dagdrömmer om att få sova flera nätter i rad, att aldrig ha svårt att somna o att slippa vrida o vända sig i sängen i flera timmar varenda jäkla kväll.

Men, men, det är bara att bita ihop. Kliva upp på morgonen trots att man knappt har sovit, gå till jobbet o förbruka den lilla energi man har och fortsätta leva så gott det går.
Fattar inte hur jag ska orka med allt just nu faktiskt, vill plugga men orkar inte läsa,  orkar knappt läsa för nöjes skull ens... Vill träna, o tvingar mig själv att göra det åtminstone ett par kvällar i veckan, men kroppen orkar inte med...

Så, har ni några bra tips? Hur gör du när du inte kan sova? Hur gör du för att få mer energi?
Kom igen, hjälp mig lite, kom med tips och förslag som funkar för er!

söndag 14 oktober 2012

Missuppfattat?

En underbar vän varnade mig igår för att folk kan missuppfatta när jag skriver separation! Min första respons va att jag skiter i vad folk tror eller säger, och så känner jag fortfarande,men eftersom min vän va omtänksam nog att poängtera detta så tänker jag än en gång förtydliga för er som inte fattat!
Min man och jag ska separera, alltså, vi ska flytta isär, och INTE SKILJAS!

Så, om jag skriver om separation igen så menar jag fortfarande samma sak, om vi skulle få för oss att skiljas så skriver jag skilsmässa och inte separation. Uppfattat?! Jag hoppas det...

Nog om det!
Jag har nu gjort klart andra arbetet till svenskan och lämnat in det. Skönt! Ska sätta igång med läsloggen i veckan och ikväll ska jag läsa lite naturkunskap. Jag är seg idag också, men mår mycket bättre än igår, så ett Zumbapass står på schemat o så ska jag koka kalops:-)
Ännu en tvärlugn helg är nu nästan förbi, vart tar dagarna vägen?

lördag 13 oktober 2012

Stupid, stupid me...

Ok, så jag vaknar med huvudvärk, spenderar större delen av dagen i soffan för att jag mår så jäkla illa att hela världen bara snurrar.
Efter middagen börjar jag må bättre, känner mig lite rastlös, så för att komma ut en sväng går jag över till Solis för att köpa mjölk åt P.
Eftersom jag varit sugen på godis hela veckan kommer jag på att jag kan ju synda lite ikväll, jag har ju trots allt inte ätit godis på jättelänge.

Sagt o gjort, jag köper pyttelite lösgodis (ett par Ahlgrens bilar o lite saltlakrits), en twix o en japp. Knatar hem o myser ner mig i soffan o plockar fram mina godsaker, vräker i mig strax under hälften o reser mig sen för att hämta mer vatten.
Dumma, dumma, idiotiska jag! Vem fan vräker i sig godis efter att ha mått illa hela dagen? Nu mår jag av ännu mer illa:-S O dessutom har jag ångest över att jag va så svag att jag gav vika för sötsuget. Jaja, är huvudet dumt så får kroppen lida!

Ugh...

Mår grymt illa idag, inte kul alls:-(
Jag som hade en massa saker att göra idag! O nu orkar jag typ ingenting... Jag hade tänkt städa uppe, göra mitt svenskaarbete, börja läsa boken som jag ska föra logg på till svenskan och träna. Jag orkar inte för läsa, känner mig liksom yr:-S
Något missnöjd jag ligger i soffan o känner mig bara allmänt blä...

Ikväll ska jag till Elsa o planera lite inför halloween, kika på kycklingarna och bara umgås en stund, hoppas att jag mår bättre tills dess!

fredag 12 oktober 2012

Avstånd?!

Jag tror att flera av mina vänner och bekanta tror att jag har dött, eller åtminstone har tagit avstånd från er. Så jag vill bara skriva att så inte är fallet! Det är bara det att jag har rätt mycket i huvudet just nu med jobb, studier, försök att sälja huset och annalkande separation. Att jag dessutom har så svårt att sova gör inte saken bättre.

Så, nej, jag tar inte medvetet avstånd från omvärlden, jag har bara inte tillräckligt med timmar på dygnet eller energi i kropp och skäl just nu.
Det blir bättre, o jag lovar att jag inte har glömt er<3

torsdag 11 oktober 2012

Blödig?!

Jag är nog rätt blödig av mig... Jag är en sån som kan gråta floder av i princip vilken film eller tv-serie som helst. Jag gråter, jag skrattar och jag suckar som om det va mina nära och kära och inte bara karaktärer på tv.
Men just nu verkar det värre än någonsin! Jag snyftar som ett djur av minsta lilla. Jag gråter mig igenom nästan varenda Glee-avsnitt, iblanda glädjetårar, ibland blir jag rörd och ibland uppriktigt ledsen.

Men häromkvällen tar nog priset!
Jag beställde 6 nya filmer, allihop musikaler, från discshop i helgen och i tisdags kom de. Jag bestämde mig då för att titta på Rent. Jag har aldrig sett den förut, men har velat se den länge. Men jäklar vad jag snyftade! Jag grät mig igenom nästan hela filmen, o så sorglig är den inte... Bra dock, jättebra! O bra musik också.

Jag undrar vad det beror på, varför jag är så känslig... Kan det bero på att jag är så trött? Kan inte sova fast jag är helt slut och vaknar av minsta lilla när jag väl lyckats sova. O så har det ju varit i långa perioder väldigt länge nu, det bör ju ta ut sin rätt till slut...

Eller kan min plötsligt enormt förstorade blödighet vara nåt annat? Jag tycker att jag mår bra nu, jag är för det mesta rätt glad och jag ser positivt på det mesta. Men kanske snyftar jag för att jag omedvetet sörjer krossade drömmar och förhoppningar, eller för att allt jag drömmer och och hoppas på fortfarande känns väldigt långt bort? Kanske är jag i mitt undermedvetna inte så i form som jag inbillar mig, kanske mår jag fortfarande inte riktigt bra men väljer att inte se det?
Eller så beror det bara på att det börjar bli så mörkt...
Eller så kanske jag bara förstorar upp nåt som egentligen inte betyder nånting alls...
Eller så beror det på att jag helt enkelt har förändrats, att jag börjar bli vuxen!

Jag vet inte, o det spelar egentligen ingen större roll, kände bara för att skriva av mig lite;-)

Avslutas med en bild på mina nyinköpta filmer! De ska jag fördriva tiden med framöver, om jag blir sjuk eller har tråkigt nån helg eller så:-D


tisdag 9 oktober 2012

Inte vilken tisdag som helst...

Idag har jag skjutit pistol:-D På friskvården till o med! Jag, fem av mina kollegor och chefen va på skjutbanan med en kille som kan sånt där, o vi fick prova många olika vapen. Det va verkligen jättekul, trots det ruggiga vädret! Men... Det blir nog ingen prickskytt av mig, haha, jag suger;-) Fast jag fick in några riktigt fina träffar! Jag tror att min favorit va 9mm, magnumen va läskig, men alla va roliga att testa.
Jag skulle lätt göra om det!

Alla på jobbet som ville har fått fara på detta, vi va sista gänget idag. Efter skytte blev vi bjudna på lunch på OK, nåt mer avancerat hann vi inte med;-) Jag valde en sallad, kändes lite nyttigare och mer matigt än en korv eller liknande.
Vi är lite bortskämda på mitt jobb ibland, tycker ni inte?

Efter massagen igår känns det som att jag har blivit överkörd av en ångvält... Satan i gatan va ont jag har idag!! Fick ju testa bambustaven, börjar undra om det va värt det;-)

Naturkunskap idag också, o jag fick skriva prov på det vi gick igenom de första lektionerna eftersom jag va borta när de andra skrev provet. Jag tror att det gick rätt käpprätt åt helskotta faktiskt... Jag har pluggat, men vissa bitar känns bara inte vilja fastna:-( Men, men, inte mycket att göra åt! Jag får helt enkelt se till att göra bättre ifrån mig i fortsättningen!
O nu läser vi om evolution, superintressant ju! Idag efter provet fick vi kika på fossiler, jättekul:-) Jag har ju faktiskt varit på fossilutgrävning en gång när jag va liten, tror det va med typ scouterna eller nåt sånt...

O ikväll då? Ja, just nu vilar jag och smälter dagens intryck. Sen ska jag köra ett Zumbapass och efter det tänkte jag börja jobba lite med nästa svenskaarbete! Jag har det jag gör just nu känner jag;-)
Vad gör ni en kväll som denna?

måndag 8 oktober 2012

Ny vecka, igen...

Nu går tiden sådär ruggigt fort igen! Vart tar den vägen? Tycker inte jag hinner, eller orkar för den delen, någonting...

Helgen blev iaf lugn! Småstädade lite i lördags, kikade klart på säsong 3 av Glee och bara tog det lugnt. På kvällen vart det middag i trevligt sällskap hos Elsa som höll på att bli mamma under kvällen! 7 söta små kycklingar fick hon:-)
Söndag blev om möjligt ännu lugnare, kollade igenom säsong 1 av The Glee Project, läste lite naturkunskap och hälsade på P's momma som fyllde år.

Idag började vi dagen på jobbet med champagnefrulle och en skål för vårt nya rekord. På eftermiddagen blev vi bjudna på åttondelskaka av en kund och vid 16:15 smet jag för att åka till Hoting o få lite väl behövd massage. Kom hem, käkade, körde ett kort Zumbapass (finns två som bara är 20 min) o nu har jag just bänkat mig med min bok i soffan och här tänker jag stanna tills det är läggdags;-) Overall, en rätt sjyst måndag!

Imorrn ska jag och några kollegor få åka till skjutbanan och testa på att skjuta pistol på friskvården, efter det blir vi bjudna på snabblunch av chefen. På eftermiddagen har jag lektion i naturkunskap och på kvällen måste jag plugga både naturkunskap och svenska. Förhoppningsvis hinner jag med ett Zumbapass också, till testa ett längre pass!

Jaja, det va allt ointressant jag hade att bjuda på idag;-)

fredag 5 oktober 2012

Vilken fredag!

Det har varit en virrig vecka, dels har jag varit trött efter helgen o det har tagit lite tid att återhämta sig. Dels har det bara varit en sån vecka...
I tisdags gick jag till skolan för veckans lektion i naturkunskap, bara för att hitta en lapp på dörren att lektionen i fråga var inställd. Hör min inte av sig till eleverna om sånt? Där rök en massa flex helt i onödan...
Jag har haft en hel del att göra både på jobbet är hemma, men som sagt, energinivån har varit låg så det känns som att jag har gjort allt i slowmotion;-) Igår lämnade jag i alla fall in mitt första arbete i svenska till min tenta! Men som sagt, en virrig vecka!

Men idag, fredag, tar nog tusan priset!
Jag började dagen med att försova mig så att jag kom försent till jobbet, något jag inte har gjort på minst ett år! O när man gör nåt ska man väl göra det ordentligt? Jag kom på jobbet 45 min försent:-S Tur att vi har flex, tack vare den blev jag bara 15 min sen, men för mig känns det ändå som 45 min. Min arbetsdag börjar 8, inte en minut senare.
Att Nessie dessutom tyckte att matte va tråkig fick jag städa lite innan jag äntligen fick komma iväg också.

Dagen i sig gick hyffsat, trots att jag kände mig grymt stressad efter att ha kommit sent! O händer det nåt dåligt kan väl dagen bara bli bättre, eller hur?
Det blev den:-)
Vi tog ett nytt all time high idag:-D En stor grej! På måndag firas det med champagnefrukost, nice huh?!

Sen kom jag hem o kollade min skolmail innan jag kollade in senaste avsnittet av Glee, o vet ni vad? Min lärare tyckte att mitt arbete var välskrivet:-D Jag blev jätteglad! För i ärlighetens namn, här på bloggen skriver jag inte på korrekt svenska,  jag använder för mycket förkortningar, jag skriver ofta på valspråk och jag korrekturläser inte ordentligt;-) Utanför bloggen skriver jag bara lite mail på svenska, annars skriver jag ju mest på engelska och det är helt annorlunda.

Så ja, det har over all varit en rätt bra vecka! Och jag lever på mina minnen från helgen om jag känner mig nere;-)

tisdag 2 oktober 2012

Hemma

Kom hem igår kväll och har jobbat första dagen efter vad som känns som en betydligt längre ledighet än bara några dagar;-)

Jag är trött! Helt slut faktiskt! Många intryck att smälta och det kan nog ta några dagar att komma in i normala rutiner igen. Men det va det värt!
Jag har haft en helt underbar helg med min älskade mamma i vackra Prag. Helgen avslutades med tårta på söndag kväll för ett sista firande av min 30-årsdag. Jag är en lyckligt lottad tjej:-D

Självklart är ju mammas present den bästa jag någonsin fått och jag kommer att leva på detta underbara minne länge. Men av alla otroligt fina o givmilda presenter jag har fått den senaste veckan så va det faktiskt en person som verkligen lyckades överraska mig! Min lillebror<3 Söta, bästa lillebror har köpt en keyboard mig! En keyboard som jag kan koppla in i datorn, så nu kan jag börja göra musik igen:-D Jag fick även med musikprogrammet Cubase, ett program jag jobbat med mycket förut. Jag blev överlycklig! Så otroligt roligt att han lyckats snappa upp att jag skulle vilja ha en keyboard,  kul som tusan att han uppmärksammat att leg saknar att hålla på med musiken.
Jag har världens bästaste familj<3

Tyvärr fick min egna keyboard stanna hos mamma några månader eftersom jag inte fick med mig den på flyget. Men den får komma hem i början på januari, o då jäklar ska det komponeras och spelas in egenskrivet material igen!

Jag ska berätta mer om födelsedagsfiranden och huvudsakligen om Prag resan, självklart med bilder, senare. Just nu är jag för trött;-)