torsdag 29 september 2011

Mycket att se fram emot!

Ååååh! Jag har såååå himla mycket kul att se fram emot de närmsta månaderna:)
Jag ska in till stan i helgen, dags att beställa nya glasögon (:D) o så ska vi shoppa lite smått och gott för att börja fixa lite här i huset.
Sen blir det Sundsvall nån helg framöver för att shoppa badrumsinventarier. O så ska vi ju installera en ny luftvärmepump!

För att inte tala om den nya tatueringen som kommer att hoppa på plats under hösten och resan til mamma första helgen i november :D

Som sagt, mycket kul att se fram emot;)

söndag 25 september 2011

Happy birthday to me :D

Jaha, nu har det gått sådär lång tid igen:p Har hunnit med en del sen sist.

Först och främst va jag på "56" -årskalas hos Ullis den 3:e, hon o A slog ihop sina kalas (26+30). Det va hur kul som helst! Supergod mat, kul lekar, god tårta och trevligt sällskap:) O förstås alkoholhaltig dryck:p Mycket lyckat, tror att alla va lika nöjda, nyktra som onyktra:)

Sen va vi till stan med jobbet på en föreläsning av Mia Törnblom, helt suveränt! Och oerhört nyttigt:)
Efter det blev jag sjuk, fast det va jag nog i ärlighetens namn redan när vi åkte in;) låg iaf med feber i flera dagar och fick stans mamma-abstinens. Så ny har jag bokat flygbiljetter ner första helgen i november:) Den här gången ska jag ut o flaxa flugplan, hihi:) Kände inte för att köra, dels blir det dyrare och dels spar jag 2 hela dagar i tid som jag kan spendera med min familj istället för i bilen.

Igår fyllde jag år! O vilken födelsedag det blev, jag är sååå bortskämd! Jag fyllde ju inte ens nästan jämnt! PÅ dagen hade jag besök av massa gulliga vänner som jag fick superfina presenter av. Min smula hade köpt en skitsnygg ljusstake i glas (stoooor) med ett blockljus i lilametallic i som matchade ögonskuggan för dagen:) Den har jag en perfekt plats för i v-rummet så fort det är målat o klart.
Mina bruttor, U, M & E, hade lagt ihop pengar till mig att handla böcker för, mycket pengar dessutom! Så nu blir det att lägga ytterligare en beställning hos adlibris:) Yay!!
På kvällen kom min extrafamilj (Pelles familj alltså), B, M, E & Svärmor på middag. Jag hade kokat köttgryta, riktigt långkok, som blev kanonbra. Den serverades med pressad mandelpotatis, sallad & vitlöksbröd. Mums:) Till efterrätt gjorde jag oreotårta, yummie. Det blev en uppskattad måltid, kul när folk gillar det man lagar:) O så bjöds det på öl & vin till de som ville ha.

Fick förstås kanonpresenter av dem också! Fina blommor av momma, en jättefin gammaldags våg (mitt stjärntecken) med hjärtan på tråd och en skitsnygg hjärtformad skål i betong full med gotta av svärmor & en liten choklad ask + 500 i presentkort på HellRoad av B,M &E. Gissa om jag är både supernöjd & överlycklig?! Oh, I sure am :)

Va mamma fick jag 2/3 av mina nya glasögon och av Pelle den sista 1/3 av dem, nu kan jag äntligen köpa nya! Ska bli så skönt! Mormor hade köpt presentkort från PAUS, supersmarta presentkort som de tar emot på en lång lista butiker och av mammas svärföräldrar fick jag supercoola salt & pepparströare.

Som sagt, jag är såååå bortskämd! tack alla för en underbar födelsedag, jag fick allt jag kunde önska mig och mycket med :)