torsdag 28 april 2011

....

Hoppas att ni hade en riktigt härlig påsk!
Jag hade det kanon, perfekt faktiskt:) Men som vanligt kändes det tomt i måndags när mamma åkte. Det är jobbigt att åka därifrån, jättejobbigt, men det är ÄNNU VÄRRE när hon åker härifrån. Känns mkt jobbigare att vara den som står och vinkar när bilen försvinner än att vara den som sitter i bilen...

Men, men, det är ju inte så mycket att göra åt!

Igår va vi ett gäng tjejer från jobbet som lekte baldrottningar på Fotografen. Vi hade jättekul! Dock kunde jag inte ha så många av de fina klänningarna eftersom jag är en rätt kurvig liten figur;) Sminkningen vart bra i alla fall, hihi. På lördag ska jag sminka 2 kompisar, det ska bli jättekul!! Har sminkat ett par stycken nu och jag tror att jag har fått rätt bra kläm på det:) Om jag hade haft råd skulle jag ha gått en make-up kurs, fy tusan va skoj det skulle va att kunna extraknäcka lite som makeupartist!!

Jaja, nu ska jag krypa ner i soffan med min bok. Håller på att läsa igenom mina Morganvilles för jag får den nyaste med posten vilken dag som helst. Läste också den sedaste Strange Angels, Defiance för några dagar sen. Grymt bra:)

Ha det bäst!

onsdag 20 april 2011

GLAD PÅSK!!

Ja, det va allt jag hade att säga denna kväll;)
Hoppas ni alla får en riktigt härlig påskhelg!

torsdag 14 april 2011

Sol :)

Underbara vår, tack för att du låter solen kika fram igen:) Jag har saknat er! Hihi:)

Är det inte härligt med vår? Allt känns så mycket lättare när solen tittar fram o man kan rensa skallen med en härlig promenad på torra vägar och utan eskimåförklädnad ;)
Nu känns det som att hela världen liksom vaknar.

Nu håller vi bara tummarna att det underbara vädret stannar över påsk, eller ja, helst tills typ i oktober men sån tur lär man inte ha ;)

måndag 11 april 2011

Kapitel 2

Nu finns kapitel 2 av min Twilight-fanfic "A New Life" på fanfiction.net:

http://www.fanfiction.net/s/6882464/2/

PS! Om tillräckligt många är intresserade så lägger jag upp en ny blogg där jag översätter mina fanfic's till svenska. Skriv en kommentar om du vill läsa den men inte på engelska:)

lördag 9 april 2011

Snart påsk!

Ja, nu är det bara lite drygt 1,5 vecka till påsk, härligt:)
Längtar som f*n, inte bara efter att få vara ledig i flera dagar utan även för att min älskade mamma och hennes sambo ska komma hit. Det ska bli såååå kul:)
Så idag har jag och min man plockat iordning och organiserat på övervåningen. Nu ska det bara dammsugas och städas ordentligt i gästrummet innan de kommer. Skönt att få det gjort.

Ikväll ska jag leka med Maja & Elsa, färga lite hår och snacka skit. Alltid kul att träffa lite folk.
Förra helgen va vi hos Ullis, ett helt gäng, och käkade tacos och annat onyttigt och drack ännu onyttigare. O så spelade vi lite spel. Vi hade superkul:)

Annars händer det som vanligt inte så mycket i en liten Carros liv. Jag tränar, läser, skriver och gör allt sånt där som man måste när man har hus och husdjur. Finns inte mycket tid över efter det;)

Jag är faktiskt lite småstolt över mig själv, för trots att jag inte tränade nästan nåt i januari, februari och halva mars så har jag inte gått upp nåt. Jag har inte ens ökad mer än 5 mm i midjemått. Känns jäkligt skönt nu i efterhand att ha låtit allt stabilisera sig lite innan jag tog nya tag. Men nu blir det hårdträning inför Vårruset och beach 2011. I år ska jag fan våga visa mig i bikini, så det så!

Nä, nu må jag fixa lite käk och plocka iordning lite innan brudarna kommer.
Ha en förträfflig lördagkväll!

fredag 8 april 2011

Finally!

Nu är första kapitlet i min fanfic äntligen publicerat :)
Den är på engelska, en BellWard off course;) Kika gärna in och läs!
http://www.fanfiction.net/s/6882464/1/A_New_Life
Ska försöka klampa in o skriva lite mer senare i helgen, nu vill jag mest bara krypa ner i soffan en stund innan läggdags;)

Sov gott!