söndag 31 oktober 2010

Lite ledsen...

Jag har just spenderat några riktigt mysiga dagar hos min mamma, kom hem för bara ett par timmar sen.
Saknar henne redan, önskar att jag hade kunnat stanna några dagar till!

Skriver mer om min minisemester senare i veckan...

tisdag 26 oktober 2010

Wiihoo!

Imorrn bär det ÄNTLIGEN av mot mamma:) Som jag har längtat!
Jobbar till 11:30 sen sticker jag direkt, packar bilen o fixar så att allt är klart ikväll. Just nu håller jag på att baka bröd till min lunch som kommer att intas bakom ratten på min lilla brum.

Mest troligt kommer jag inte att skriva nåt när jag är borta men man vet aldrig;)
Ha det bäst!

söndag 24 oktober 2010

Ööh...

Jag är bakis! Väldigt bakis... Tror klockan va ca 5:30 när jag o U kom isäng igår.
Men jäklar vilken lyckad kväll, va längesen jag hade så kul! Vi vart 5 tjejer i slutändan men man kunde nog lätt ha trott det dubbla:)
Goda pajer åt vi också, jättesmaskig brieostpaj, mumsig kycklingpaj med fetaost o soltorkade tomater (mitt eget bidrag) o till det en asgod sallad. Efterrätten va såklart också paj, 2 stycken, 1 jordnötssmör och choklad och 1 oreopaj, heavenly!
O smulorna fixade chips o grejs:) Inte dumt alls!

Men idag mår jag därefter... Blä!!

Tack iaf tjejer för en jäkligt nice natt:)

onsdag 20 oktober 2010

Halva veckan done:)

Om en exakt en vecka bör jag precis ha kommit fram till min kära mamma:) Ni anar inte hur jag längtar! Tur att jag har tjejkvällen att se fram emot på lördag, annars tror jag tiden skulle krypa fram nu...

Har varit duktig ikväll, kämpar för att trötta ut mig själv så att jag ska kunna sova ordentligt inatt... Har städat köket och vardagsrummet, plockat iordning i hallen och lite i sovrummet. Kört ett 50 min pass på mitt lovely Wii, hämtat in mer ved och röjt undan lite i garaget så att jag kunde köra in bilen (ett tappert försök att skydda den från mer snö). Har även kollat så att bilen är ok för besiktningen imorrn. Hatar besiktning, det är läskigt, blä... Men det måste ju göras, tyvärr.

Fick min nya kappa och mina stövlar igår:) Är supernöjd med kappan o hyfsat nöj med stövlarna. Inga stövlar för vintern, trots att de inte har klack, men det är ju ändå kul att ha lite valmöjligheter;)

Igår hade jag besök av 3 Larssons, vi hade skitkul! Vi Wiiade och pratade och skrattade tills klockan vart alldeles för mycket;) Kul med sällis ibland.

Nu har jag kladdat ner halva min livshistoria här så jag ska sluta tråka ut er för idag;)
Ni glömmer väl inte att kika in på min andra blogg?? Nä, tänkte väl det;)

Ha det grett tills vi hörs igen!

söndag 17 oktober 2010

Vilodag...

Eftersom söndagen ska vara en vilodag tänker jag inte skriva nåt i mathörnan idag;)
Imorrn är det tänkt att jag ska haka på ett par kolleger på Bodypump på Pigget, men jag sträckte ryggen i fredags o har fortfarande grymt ont så det kanske inte går... Känns lite trist! Jag tror jag skulle tycka det va kul, dessutom är det ju roligt att träna med nån man känner. Men, men...
Jag håller tummarna att ryggfan har piggnat till tills imorrn;)

På tisdag är det dags för massage igen, mmmm... Det kommer sitta finfint!

Oh! Jag har beställt kläder från Ellos! En jacka o ett par stövlar som kommer på tisdag eller onsdag:) Kul med nåt nytt! Behövde en rejäl jacka som jag kan använda när det inte är så kallt, vill inte börja använda dunjackan jag köpte förra vintern redan för då lär jag väl frysa ihjäl när vintern kommer:p
O mina favorit stövlar gick sönder i våras så ett par nya va på sin plats;) Utan klack förstås, jag vill ju helst kunna använda dom till vardags!
Kanske lägger upp ett par bilder när grejerna har kommit.

I veckan blir det träning som vanligt, besök av U och lite städning så att det ser vettigt ut här på lördag. Ska besikta bilen också i veckan, hoppas den går igenom:s
O nästa vecka jobbar jag bara 2,5 dagar! Sen bär det va till mammi!!! Kl 13 på onsdagen tassar jag iväg från jobbet o låter min lilla Mitsubishi ta mig till 08-land :D
Så jag har mycket kul framför mig nu:) Många helger i rad med roliga events:)

Nä, nu ska jag knata ut o hämta in lite ved... Eldar som en tok på dagarna;)

fredag 15 oktober 2010

Friday!!!

Jag vet att jag upprepar mig, men... FAN, va tiden går fort!
Om en och en halv vecka ska jag ner till mamma, längtar som en galning:)

O nästa helg blir det tjejkväll, det ska bli jätteroligt! Minns faktiskt inte när jag va med på nåt sånt sist... Det blir lite typ knytis, jag ska bidra med en smaskig pippipaj. Vem vet, jag kanske delar receptet ed er i min lilla mathörna sen;)

Förutom att jag startade en till blogg i veckan har jag även registrerat mig på fanfiction.net
Tänkte jag skulle testa att kladda ihop en fanfic om Bella och Edward. Jag har en idé klar men ska sätta mig o skriva ner lite stolpar till veckan. Länkar här när första kapitlet är publicerat:)
Det blir förstås på engelska då...

Läser just nu 4:e Harry Potter boken, den är "bara" 796 sidor, nästa va på över 900. Så dom tar lite längre tid att plöja igenom än mina vanliga vamp-serier.

Kanske redan har skrivit det men jag har även fått hem 2 nya vampyrböcker. Det är de 2 första i en serie som heter Morganville Vampires, ska bli spännande att se vad det är för nåt;)
O nu börjar det ju dra ihop sig för releaser av andra serier jag läser. Vampire Academy i december & House of Night i januari o så kanske det va nån mer... O så kommer ju förstås Eclipse på DVD i december också, yay:D

Nej, nu ska jag vara social med min man en stund!
Ha det grett, hörrni!

torsdag 14 oktober 2010

Ditt & Datt

Jaha, nu har jag skrivit mitt andra inlägg i matbloggen, hoppas ni kikar in och läser:)
Har även ändrat så att alla kan kommentera där;)

Har varit en seg dag idag, trots friskvården... Sov ganska taskigt inatt för det blåste så djävulskt fram mot morgonen, inge kul:( Men, men, det är bara att bita ihop och kämpa på, eller hur;)
Skulle behöva städa lite här hemma men jag orkar faktiskt inte. Har hängt tvätt och plockat iordning i köket, det får nog räcka som det känns nu.

Hade besök av 2 Larssonbröder igår, riktigt kul faktiskt:) O på tisdag ska jag få besök av syster Larsson, inte illa det heller vill jag påstå;)

Helgen blir nog ganska lugn, fast det finns alltid nåt som ska göras!

Oh! Ikväll börjar ju Vampire Diaries igen:) Kl 20 på 6:an, det får vi inte missa!
Nu ska jag gå o leka med mitt Wii, hihi.

Ha en skön kväll!

onsdag 13 oktober 2010

Min lilla mathörna

Tack för kommentarerna både här på bloggen och muntligt! Jag fick mycket positiv feedback efter gårdagens inlägg och bestämde mig för att testa en matblogg.
Kika gärna in, länk finns i min blogglista eller klicka på rubriken till det här inlägget! Än så länge har jag bara skrivit en slags presentation men jag lovar att det kommer mer:)

Kom gärna med förslag på vad ni vill att jag ska skriva om, både här och på matbloggen.
Vill ni veta mer om något? Fråga så svarar jag om jag kan.

Jag väntar besök så idag får ni nöja er med detta korta lilla inlägg.
Ha en skön Lill-lördag!

tisdag 12 oktober 2010

Klapp på huvudet: Till jag, från jag;)

Idag klampade jag upp för Lindbergsbacken tillsammans med en kollega på friskvården. Jag pratade en massa, vi höll ett bra tempo och jag behövde bara stanna en gång så att jag kunde ta ett djupt andetag (skoskav:p). Jag är definitivt stolt över mig själv:)
Tänkte ta den backen varje friskvård nu (2 ggr i veckan) och så tänkte jag även försöka gå den vägen hem från jobbet. Det bör ju ta en hel del:)

Har faktiskt klarat detta mycket bättre än jag trodde, har minskat några kilon och centimeter redan och fortsätter jag så här så klarar jag utan problem mitt mål till jul. Kanske även mer, vem vet;) Inga problem med maten heller, mer än det som alltid gäller då förstås: Vad ska jag laga till middag idag då?
Men att vara utan kolhydrater är inte svårt, man vänjer sig fort. Sötsuget är mest borta nu, vilket känns grymt skönt! Blir jag småsugen knaprar jag på en näve nötter eller en morot, eller så gör jag bara en kopp grönt te.

Jaja, skitkul att höra om min diet va? Kommer säkert att gnälla som tusan när det stabiliserar sig och det inte syns lika mycket på vågen;)

BTW! Jag skulle vilja att ni hjälper mig med en grej! Jag funderar på att starta en matblogg, ansluten till den här, med lite tips och recept mm (mestadels GI & dyl).
VAD TYCKER NI?? Ska jag testa det?


Kommentera, motivera eller bara säg hej;)

lördag 9 oktober 2010

En lördag på Blåkulla....

Ja, här händer det inte mycket alls! Va iväg en sväng och gratulerade Natta, även A & T va där med lilla N, riktigt trevligt.

O jag faktiskt grymt stolt över mig själv som går på massa kalas o bara dricker kaffe. Jag har hållit mig till min diet i 2 veckor o det börjar ge utdelning, sockersuget minskar för varje dag och jag tycker faktiskt inte att det är GOTT med sötsaker. Gjorde varm choklad med mjölk och några bitar 70% och 86% choklad o tyckte att det vart för sött! Inte likt mig men definitivt bra:) Har minskat i både vikt och midja men det är inget som syns än. Känns ändå bra att det funkar, då blir man ju mer taggad att fortsätta!

OBS! Jag tränar förstås också, jag kör med mitt Wii, promenader och lite annat. Funkar inte bara att äta rätt. Dessutom är inte det här någon hårdbantning, jag håller på att byta livstil.

Nä, nu tror jag faktiskt att jag ska göra mig en kopp te!
Ha're grymt!

fredag 8 oktober 2010

Fredag igen då...



Tusan va tiden går fort!
Veckan har varit bra, slappade och plockade lite hemma, hade trevligt middagsbesök av Ullis, Andreas och Maja, firade en 76-åring, haft huvudvärk och idag hälsade jag på Maria Lövgren på HellRoad Tattoo & Design. För 500 pix har jag nu parkerat nr 3 på ovansidan av handleden. Har bara en dålig mobilpic just nu så ni får nöja er med den;)

Idag kom även maken hem från sin första vecka i Edsbyn, så nu kanske jag får sova ordentligt;) Har vaknat för minsta lilla varje natt, hela veckan. Mindre kul:p

Imorrn ska vi på födelsedagskalas hos Natta, ska bli trevligt. Förutom det blir det en lugn helg. Har fått hem 2 filmer från LOVEFiLM, Kick-Ass såg vi nyss och den va faktiskt ganska bra o så blir det Snabba Cash imorrn. Kanske lite poppisar i popcorn maskinen och en morot eller två med nån god dipp, kanske...

Nu ska jag lyssna lite på min nya musikaliska besatthet, Bullet For My Valentine. Bästa låtarna enligt mig (just nu iaf) är Tears don't fall och All the things I hate (revolve around me). Ska nog köpa albumet The Poison så jag har nåt nytt i bilen till Stockholmsresan.

See ya!

söndag 3 oktober 2010

A new week is dawning;)

Jaha, ännu en helg har tassat obemärkt förbi! En bra sådan:) Moster & co va som sagt hit i lördags och fikade lite, det va jättekul:) Känns ju alltid kul att få visa upp hur man har det för nära släkt och det är ju dessutom alltid trevligt att träffa dem!

Idag fick jag besök av Linn, en kort men trevlig visit:) Fick superfina födelsedagspresenter av henne också, en födelsedagskalender, en boom-pläd (helt underbar!!!), ett supergott te och en gullig nyckelring. Av moster igår fick jag fina lakan, svarta crepe och så hade mamma skickat med en flaska hjortronlikör som hon köpte på en Riga-kryssning i somras. Jag är en bortskämd filur, hihi:D

I veckan är jag gräsänka, min äkta hälft ska jobba i Edsbyn i 4 veckor och kommer då bara att vara hemma på helgerna så nu blir det high life, hehe;)
Nädå, ska eventuellt få besök av Ullis o Maja nån kväll och eventuellt hitta på nåt med Julia. På torsdag blev jag hembjuden till Momma (Pelles alltså, min bor ju i Sthlm) och så ska det troligen komma grus till uppfarten i veckan. Så sysslolös är jag INTE! O så ska jag ju förstås köra mina ordinarie träningspass med och utan mitt Wii (Me and my Mii, hihi).

Nä, nu ska jag umgås med Husband en stund.
See ya!

lördag 2 oktober 2010

Weekend:)

Ja, då va det helg igen... Tusan va tiden går fort!
Idag kommer min moster, hennes man och en av hans söner på besök. Kul att få visa upp hur vi bor:)

Moster och hennes man bor utanför Sthlm, som de flesta på min mammas sida av släkten (pappas sida bor i Skåne och Blekinge). Nu har mosters mans yngsta grabb flyttat till Ösd för att plugga och de är uppe över helgen för att hälsa på och passar på att komma hit o fika. Ska verkligen bli jätteroligt att få visa upp huset och träffa dem. Jag träffar inte min moster så ofta, det blir ju lätt så när man bor så långt ifrån varandra. Man hinner ju sällan med allt man skulle vilja när man är hos mamma och min prio ligger ju på mor o lillebror när jag är ner.

Så jag har försökt få lite ordning här inför vårt besök o min önskelista växer;) Vi har spanat in ett vitrinskåp som matchar köksmöblerna som vi funderar på att köpa, vore kanonskönt att få undan lite grejer i köket o kunna packa upp finservisen. Skulle vilja ha en ny matta till vardagsrummet, en massa pengar för att göra om badrummet nere och en väldans massa mer. När blir det min tur att vinna en mille på triss?

Men jag ska inte klaga, vi har ett fint hus, är inte mycket som måste åtgärdas! Men man skulle ju ändå vilja sätta sin egen prägel på allt. Kanske gör om i vardagsrummet innan jul, vore kul om vi hann det eftersom det ser ut som att julafton blir här i år:)

Nä, nu ska jag snabbkika lite på nätet sen ska jag plocka iordning uppe och göra mig själv presentabel innan jag bakar äppelpaj.

Ha en underbar lördag!