söndag 22 augusti 2010

Lat helg...

Har haft en totalt händelselös men lugn och skön helg:)
Läste ut de 2 Vampire Academy böckerna som kom i torsdags (nr 4 & 5) och, damnit, va dom va bra! Synd bara att den sista slutar så dumt, nu måste jag ju vänta ända till november innan nästa kommer ut:( Fast det är ju förstås bättre än med House of Night där nästa kommer i januari, eller Vampire Diaries där nästa kommer i mars:p Det blir mycket vänta för mig framöver.
Men nu har jag iaf huggit in på Sookie Stackhouse-serien (True Blood). Har bara hunnit typ 30 sidor än så länge men de verkar ganska bra.

Vart inge filmtittande i helgen, men det gör inte så mkt. Jag har Remember Me nu iaf, ligger på köksbordet:) Skulle vilja se Valentines Day också men det blir väl av så småningom.

Jobb igen imorrn då, tänk va fort allt återgår till det normala efter semestern... En väninna min mamma hade när jag va liten brukade säga att vi människor är dömda till livstids straffarbete och det stämmer nog;) Jag menar, ingen normal människa klarar sig utan att jobba, helst heltid. Man må ju försörja sig!
Jag trivs visserligen på min arbetsplats men jag vet ju allt för väl att alla inte har det så...

Nej, nu ska jag maila lite pics på toomten till mamma och på huset mm till pappsen.
Good Night, everybody!

tisdag 17 augusti 2010

Tisdag..

Ja, då va 2 arbetsdagar avklarade så! O det har gått mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra:) Högarna på skrivbordet va inte så farliga så det har bara tagit mig 1,5 dag att komma ikapp:)

Tack Maja för boktipsen. Ni andra, kom igen, bättre kan ni:) Ge mig lite tips och kommentarer;)

Väntar på att alla mina böcker ska komma, bör få Vampire Academy-böckerna senast torsdag och förmodligen True Blood också. O så ska jag ju få Remember Me vilken dag som helst också, fick mail från cdon igår att den va skickad så på fredag blir det nog film på Näsviken! Är ju över en månad sen vi dreglade över RPattz sist;) (Eclipse 1/7).

TheTwilightSaga.se söker en ny bloggare, funderar faktiskt på om man kanske skulle söka... Men jag behöver fundera först;) Om ni är sugna kan ni ju kika in på sidan själva, där finns mycket skoj:)

Ha en härlig kväll, jag själv ska ta mig en kopp kaffe och njuta av kvällens sista solstrålar!

söndag 15 augusti 2010

Boktips?

Som ni förmodligen redan har märkt så läser jag ganska mycket. Just nu håller jag på med en serie som heter Vampire Academy, eller ja, jag har läst de första 3 och väntar på att kommande två ska dyka upp med posten i veckan.
Jag har även beställt boxen med de första 8 True Blood-böckerna, efter att ha fått rekommendationer från vänner. Förutom dessa har jag önskat mig en box med alla Harry Potter på engelska i födelsedagspresent, det va jättelängesen jag läste dem sist!

Men jag läser fort så de böckerna jag har på gång nu (10 st) är snart utlästa....
Har NI några bra tips?
Jag läser det mesta, men just nu är jag inne i en period där jag gärna läser om övernaturliga saker. Vampyrer, häxor, varulvar eller annat spännande, svenska eller engelska spelar ingen roll.

Har du läst nåt spännande på sistone? Kom igen, hjälp mig;) Kommentera och tipsa gärna:)

fredag 13 augusti 2010

Back to reality??

Ja, idag är ju officiellt min sista semesterdag (räknar inte helgen), på måndag börjar allvaret igen. Detta faktum tas omhand med blandade känslor... Önskar faktiskt att jag hade tagit 4 sammanhängande veckor men nu är det ju som det är. Dels ska det bli skönt att komma tillbaka och återfå kontrollen över mitt skrivbord, dels känns det mindre lockande att komma tillbaka o se hur det ser ut:p

Eftersom jag inte har nån back-up eller vikarie när jag är borta kan 3 veckor bli en låååång tid när ingen håller undan inför återkomsten. Samtidigt kan det va skönt att få göra allt på sitt eget sätt.
Jaja, ingen idé att ha ångest över stundande måndag morgon, tillbaka måste man ju förr eller senare! O det kunde ha varit värre, jag trivs ju på det stora hela riktigt bra på mitt jobb.

Den här veckan har jag spenderat med att göra så lite som möjligt, är det inte det semester handlar om? Jag har småplockat lite här hemma, kollar på Vampire Diaries avsnitt som jag har missta pga bröllop, flytt, mm och lagat mat. Kokat kalops, gjot kåldolmar och kålpudding samt severat min make hans favvo, makaronpudding. Ain't I the greatest wife;)

I onsdags kom äntligen mina böcker, de förstra 3 Vampire Academy. Har nu nästan läst ut de 2 första(har typ 50 sidor kvar i andra) så jag klickade in på adlibris och beställde nr 4 och 5 också:) Ännu en ruggigt bra serie!

Har haft besök av lite friends oxå, Elsa kom förbi och lånade böcker och drack kaffe i tisdags (tror jag det va) och igår va Ullis här o fiokade o bjöd på smaskigt hembakat bröd:) Även hon lånade en del av min växande samling av vamp-serier.

Ikväll ska på kräftskiva hos svärmor, ska bli kul. Den blir det nog en lugn helg, gissar att jag har läst ut 3:e Vampire Academy-boken innan helgen är över;)

Nu ska jag fixa lite lunch och, you guessed it, läsa lite!

TREVLIG HELG!!

onsdag 11 augusti 2010

Ny design, igen!

Japp, nu har jag ändrat om lite igen. Denna gång har House of Night fått stå för bakgrunden. O nu är jag relativt säker på att även ni som inte kan se bakgrunden ändå kan läsa som folk;)
KOMMENTERA GÄRNA!!

Idag ska jag hämta ut mina nya böcker, de första 3 Vampire Academy, hoppas de är bra:)
Håller dessutom på att kolla igenom alla avsnitt av Vampire Diaries, har ju missat en hel del. En ganska bra serie må jag säga.

Nu ska jag ta o göra mig iordning för en promenix in på byn!

söndag 8 augusti 2010

Hemma...

Jaha, då har 2 av 3 semesterveckor passerat.
Första veckan va jag som sagt hemma o tog det lugnt. Va på Yran på torsdagen och såg flera grymma band, bl.a Avatar och Raubtier vilka va anledningen till att vi åkte in.
Utöver det vart det en fika på Wilsongränd men inte myckat annat;)

Senaste veckan har jag varit hos mamma. Åkte ner förra lördagen och kom hem igår kväll.
Åkte till Sillbo (deras landställe) och på söndagen för vi till Sollentuna. Träffade mormor i söndags och hälsade på Pernilla på måndagen. Sen gick jag o mor på bio i Kista, såg "För Kärleken" och den va faktiskt riktigt bra.
På tisdagen körde vi ut på Värmdö o hämtade lillebror och Sam (vovven) och sen bar det ut på landet igen. Där passade jag på att storstäda brumbrum så nu är den renare och finare än den va när jag köpte den;) Luktar gott gör den oxå:)

Jag har mest passat på att umgås med min familj och lekt med Sam, vilket har varit grymt skönt! Eftersom det bara har varit lugnt känns det som att veckan ar varit längre än det brukar kännas och det är bara positivt:)

På vägen hem igår svängde jag in hos Linn i Sundsvall på en fika, jättekul:) Tyvärr kunde jag inte stanna så länge eftersom jag hade en bra bit kvar hem men vi hann ju surra bort nån timme iaf!

Har nu läst ut alla House of Night böcker som släppts på engelska (7 st), grymt bra böcker! Fick nästan panik när jag i måndags kväll läste de sista raderna ur 7:e boken (Burned) och blev tvungen att surfa in på adlibris för att förbeställa nästa bok (Awakened) som släppt i början av nästa år. Jag har nästan fastnat lika hårt för de här böckerna som för Twilight faktiskt.

Passade även på att beställa de 3 första böckerna i Vampire Academy serien. Dags att ge den en chans tror jag:)

Just nu läser jag en gammal bok som som heter Rötter, kanske inte det bästa jag läst men jag rekommenderar den ändå varmt. Författaren heter Alex Haley. Boken handlar om Kunta Kinte, en afrikansk pojke som kidnappas av "Vit man" och förs till Amerika som slav. Finns även som miniserie på dvd (gick på tv på 80:talet).

Nä, nu ska jag kolla in vad jag har missat på sistone, kika in på Thetwilightsaga,se och den officiella sidan för House of Night mm. ;)