måndag 14 juni 2010

Long time, no see ;)

Tänkte att det kanske va dags att ta mig tid att ge er en liten "heads up".

Först och främst; Jag vet att det bara är ni som har Firefox som kan se min design! Jag har testat att göra om den i explorer men det fungerar inte, massa mega morr:p

Internet fungerar nu hjälpligt, förhoppningsvis åtgärdas detta inom kort men nu funkar det ju iaf;) Telia är väl underbara, eller hur:S

Flytten gick bra, vi trivs kanonbra i vårt fina hus:) Finns förstås massor att göra fortfarande, har inte kommit i ordning riktigt än. Men det får ta den tid det tar, man måste ju bo in sig också:)

På lördag åker jag till mamma, yay:D Hämtar upp lillebror i Sollefteå innan så jag får sällskap också:)Det ska bli såååå kul! Längtar som en tok. Har inte varit ner sen i början på Mars, känns som en hel evighet sen.
Träffade ju dem på bröllopet förstås men det är inte riktigt samma sak.

Det är dessutom första gången på 1,5 år som jag åker ner utan min kära make. Det känns ärligt talat bra, även om jag hade önskat att han hade kunnat komma ner över midsommar som det va tänkt från början. (han kunde inte vara ledig) Jag kommer att sakna honom, men det känns ändå kul att få lite "alonetime" med min familj.

Så, en veckas semester "coming up", sen jobbar jag 3 eller fyra veckor till innan jag har 3 veckor till.

Just nu är jag hemma med feber o halsont, mycket blä:( Men jag har ju massor att se fram emot så man får väl leva på det;)
Snart premiär för The Twilight Saga:Eclipse ju, 30 juni, yihaa! Då blir det bio med Flata's skönaste böna (o kanske våra gubbar å).
Fick The Short Second Life Of Bree Tanner med posten idag:) O så ligger Så Länge Vi Båda Andas i pocketformat på posten o väntar. (precis som mitt nya körkort:))

Har även köpt en box med House of Night, ska böra läsa dem efter Vampire Diaries som jag håller på med nu, bra böcker det där. ( Men no way near Twilight Saga)

Nä, nu ska jag krypa ner i soffan med lite te, see ya!